Kontakt

Jeg vil altid gerne høre fra dig! Du kan kontakte mig ved hjælp af formularen nedenfor eller via min Instagram-side. Jeg modtager gerne forespørgsler om specialbestillinger, og hvis du har forelsket dig i et billede, der desværre er blevet solgt, eller hvis du har dine egne idéer eller sidder inde med spørgsmål om andre ting, så send mig en besked her, på bymathildevesterskov@gmail.com eller inde på min Instagram. Jeg vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.

FAQs

Priserne på min speciallavede værker varierer en smule alt efter størrelse, motiv og materialer. Men du kan som regel regne med de priser, jeg har listet op på denne side se priser

Ja! Man kan altid booke et besøg i mit atelier. Jeg har ingen faste åbningstider, hvorfor jeg anbefaler at skrive til mig, såfremt man ønsker at komme på besøg :-)

Start med at skriv til mig. Mine kunder tager som regel udgangspunkt i et af mine tidligere værker, så jeg har et referencepunkt, når jeg skaber jeres personlige værk. Derfra skal du tage stilling til, om der skal repræsenteres nogle i motivet, hvilke farver I ønsker samt størrelse.

Jeg er altid klar på en kreativ udfordring og hjælper gerne med at realisere din drømme! Hvad enten det er kunst malet direkte på væggen, klinker med kunst, møbelpolstring eller stylistopgaver - skriv til mig :-)

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål? Skriv endelig, og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.