Betingelser og vilkår for specialbestillinger

By Mathilde Vesterskov
Chr. Wærums Gade 15, st. tv
8000 Aarhus C
TLF: 
27523433
CVR: 39821966

Inden jeg går igang med at skabe et unikt kunstværk til dig, tager jeg 30% af det fulde beløb (eks fragtomkostninger) i depositum. Depositummet er ikke refunderbart. Når beløbet er modtaget, bestiller jeg materialerne hjem til bestillingen samt skriver dig på bestillingslisten. Depositum skal overføres via mobilepay på nummer: 19 58 20. Du betaler de resterende 70%, når jeg er færdig med dit værk. Du modtager en faktura på mail som kvittering for dit køb hos By Mathilde Vesterskov.

Min leveringstid for speciallavede værker ligger på omkring 5-6 uger. Dette er et estimat. Har vi aftalt en bestemt dag, det skal være færdigt til, kan du selvfølgelig regne med dette. Fragt er som regel ikke medregnet i leveringstiden.

Speciallavede værker kan afhentes i mit atelier på Chr Wærums Gade 15, 8000 Aarhus C. Såfremt man ikke har mulighed for dette, kan fragtmand arrangeres. Levering er til kantsten og koster omkring +1000 kroner i Danmark.

Der forekommer ingen fortrydelsesret, da dette er en specialfremstillet vare. Jeg skaber et unikt værk, lavet specielt til dig. Hvilket i mine øjne, netop er det smukke ved det.

Har du andre spørgsmål til en specialbestilling, er du altid velkommen til at skrive på min mail bymathildevesterskov@gmail.com eller benytte kontaktformularen nedenfor.

Hi art lover

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.