Dit inspirationsunivers

Gå på opdagelse i inspirationsuniverset, hvor du kan se et udvalg af tidligere bestillinger. Find inspiration til dit næste kunstværk.

Et kvadratisk par

Originale værker lavet med akvareller i grøn, blå og orange. Sat i massiv egetræsramme med mørkeblå passepartout. Måler 50 x 50 stk. inklusiv ramme. Lignende på bestilling står til 4.500 stk.

Originalt værk
Kærlighed

Specialbestilling af par der symboliserer omfavnelse og kærlighed. Farvepalette i rolige farver med varm guld, mørkegrøn, beige og støvet rosa. Detaljer i bladguld og indrammet i massiv egetræ. Måler 80 x 110 inkl ramme. Lignende på bestilling står til 6.300 kr.

tre på række
Minimalistisk

Tre par som danner en række af minimalistiske værker, der alle repræsnterer varme og kærlighed. Alle værker er tegnet på håndlavet papir og indrammet i messinglister. Værkerne er dekoreret med bladguld. Lign på bestilling står til 5.500 kr. stk.

citrus
Græske fornemmelser

Et originalt værk med farvepalette der er inspireret af Grækenlands smukke farver. Koboltblå, duset rosa og orange appelsiner. Værket måler 80 x 180 cm og indrammet i valnød. Lign på bestilling står til 8.300 kr.

Stort værk
Familieportræt

Originalt værk som måler 150 x 200 cm lavet på hørlærred. Farvepalette med beige, varm guld, mørkegrøn, duset rosa og mørkerød. Lign på bestilling står til 17.000 kr.

Kvadratisk minimalisme

Originalt værk som måler 100 x 100 cm. Malet med en dyb mørkeblå baggrund, hvid streg i forskellige tykkelser og detaljer i bladguld. Lign værk på bestilling står til 6.500 kr.

Kvinde med turban

Minimalistisk oneliner med sort tusch på papir. Her vist i størrelse 70 x 100 og indrammet i en sort ramme. Lign værk på bestilling står til 4.500 kr.

spire
Familieforøgelse

Stort familieportræt på 150 x 200 cm. Alle i familien repræsenteret - selv den lille ny, som stadig er i maven på daværende tidspunkt. Dette er symboliserer spiren i værket. Lign værk på bestilling står til 17.000 kr.

Omfavnelse

Speciallavet familieportræt i minimalistisk stil. Sort streg på 260 grams papir med struktur. Indrammet i sort aluminiumsliste. Måler 100 x 150 cm. Lign står til 9.000 kr.