Værker med personlighed

Siden 2017 har jeg skabt unikke kunstværker med kendetegnet af figurer og ansigter tegnet i én streg.

En af mine fornemmeste opgaver som kunstner, er at fortælle din historie i et værk. For mig, er alle historier unikke, og derfor skal formidlingen være ligeså. Jeg er så priviligeret, at over 1.500 originale værker i dag bor hos folk verdenen over, og det varmer mit hjerte.

På denne side kan du se et lille udpluk af de originale værker jeg har lavet til folk, samt en prisoversigt på lignende værker. Hvis du trykker på 'send forespørgsel' bliver du diregeret videre til en kontaktformular, hvor du kan sende en forespørgsel på et personligt værk. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og hvordan jeg kan fortælle din historie i et unikt kunstværk.

Farverigt familieportræt

Kvadratiske familieportrætter som måler 110x110 cm. Ved at male stregen i forskellige farver kan kunden få inkorporeret et smukt farvespil uden at det bliver for dominerende i indretningen. Familie portrætteret som mor, far og deres tre børn - farver udvalgt i samarbejde med kunden. Malet på 350 grams semistrukturet tegnepapir, opklæbet og indrammet i en tynd sort aluminiumsliste.

Pris for lign: 5.900,- inkl specialindramning

Den perfekte størrelse

Stort lærredsværk på 150x200 som er bestemt ud fra væggens mål, så den passede perfekt til kundens hjem. Farverne er valgt, afstemt og blandet efter familiens hjem og ønsker.

Pris for lign: 11.990,- på hørlærred

Stort familieportræt

Stort familieportræt malet på et 150x200 cm hørlærred. Alle familiemedlemmer er repræsenteret med særlige kendetegn, i et kunstnerisk udtryk og farver der afspejler dem, samt deres hjem.

Pris for lign: 11.990,- på hørlærred

Bryllupsgave

Originalt værk malet på håndlavet papir som måler 50x70 cm. Repræsenterer brylluosparret i en varm omfavnelse og kærlighed til hinanden. Tre guldhjerter som symboliserer deres tre børn, kornakser som spillede en stor rolle i dekorationen til deres bryllup, samt en glorie i guld som symboliserer afsavn til en af deres kære. Indrammet i massiv egetræ med en luft omkring papirets smukke kant.

Pris for lign: 2.990,- inkl indramning

Kærestepar med hund

Specialbestilling på A3 papir som repræsenterer et kærestepar med deres hund. De er netop flyttet i et hus med have, hvorfor der er botaniske elementer omkring dem. Derudover har tallet 3 en stor betydning for parret, som de tre guldklumper symboliserer.

Pris for lign: 1390,- eks. ramme

Familieportræt med 3 generationer

Stort familieportræt lavet til bedstemoren Hanne's 60 års fødselsdag. Portrætteret med alle sine børn, sine børnebørn og mand. Hanne's yndlingsfarver er inkorporeret i værket sammen med sine hobbyer, naturen og sin have. I hendes hår og omkring hendes hals er der bladsølv for at vise hendes smukke sølvgrå hår samt dronningens fortjenestesmedalje.

Pris for lign: 6.490,- inkl indramning

Til minde for sin far

En ung kvinde som mistede sin far i en tidlig alder, ville forevige deres tætte bånd i et unikt kunstværk. Hendes kæreste eje var en firekløver-halskæde som hendes far efterlod, hvorfor denne halskæde er implementeret i værket i bladguld. Billedet er inspireret af et barndomsbillede fra kunde og kompositionen med omsorg og nærvær er overført til fortællingen i kunstværket. Værket er lavet på håndlavet papir i 50x70 med struktur og revet kanter og specialindrammet i en massiv egetræsramme med distance på 2 cm fra papir til ramme.

Pris for lign: 3.590,- inkl specialindramning

Perlebryllup

Familieportræt lavet til par i anledning af deres 30 års ægteskab - også kaldet perlebryllup. Farvepaletten er inspireret fra et tidligere værk og værket er dekoreret med prikker/perler i perlemorsmaling. Kunstværket symboliserer ægteskab, kærlighed, familiebånd og omfavnelse. Perlerne symboliserer 30 de års ægteskab. Det er skabt på et 70x100 lærred i hør og malet med akryl.

Pris for lign: 3.990,- på hørlærred

Familiens yndlingsfarver

tort familieportræt med mor, far og deres to drenge. Ved hver person er baggrunden malet i deres yndlingsfarver, som er udvalgt i samarbejde med familien. Dette værk måler 100x150 og er malet/tegnet på 300 grams Fabriano tegnepapir.

Pris for lign: 6.490,- inkl indramning

Hjertelæge

En personlig gave til en nyuddannet hjertekirurg. Han står med hjerter i sine hænder, og jeg har derfor lavet et hjerte i bladguld. Stregen er tegnet i hans yndlingsfarve på semistruktureret tegnepapir på 320 gram.

Pris for lign: 2.290,- eks ramme