Betingelser og vilkår for specialbestillinger

By Mathilde Vesterskov
Chr. Wærums Gade 15, st. tv
8000 Aarhus C
TLF: 
27523433
CVR: 39821966

Inden jeg går igang med at skabe et unikt kunstværk til dig, tager jeg 30% af det fulde beløb (eks fragtomkostninger) i depositum. Depositummet er ikke refunderbart. Når beløbet er modtaget, bestiller jeg materialerne hjem til bestillingen samt skriver dig på bestillingslisten. Depositum skal overføres via mobilepay på nummer: 19 58 20. Du betaler de resterende 70%, når jeg er færdig med dit værk. Du modtager en faktura på mail som kvittering for dit køb hos By Mathilde Vesterskov.

Min leveringstid for speciallavede værker ligger på omkring 5-6 uger. Dette er et estimat. Har vi aftalt en bestemt dag, det skal være færdigt til, kan du selvfølgelig regne med dette. Fragt er som regel ikke medregnet i leveringstiden.

Speciallavede værker kan afhentes i mit atelier på Rosbjergvej 20a, 8220 Brabrand. Såfremt man ikke har mulighed for dette, kan fragtmand arrangeres. Jeg benytter 3 x Wilhelmsen, som har mange års erfaring med fragt af kunstværker. Når dit værk er i deres varetægt, modtager du en besked fra fragtmanden med et link, hvor du får mulighed for at booke et leveringstidspunkt som passer dig. Levering er til kantsten og koster omkring +500 kroner i Danmark.

Der forekommer ingen fortrydelsesret, da dette er en specialfremstillet vare. Jeg skaber et unikt værk, lavet specielt til dig. Hvilket i mine øjne, netop er det smukke ved det.

Har du andre spørgsmål til en specialbestilling, er du altid velkommen til at skrive på min mail bymathildevesterskov@gmail.com eller benytte kontaktformularen nedenfor.

Hi art lover

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.