Værker med personlighed

Siden 2017 har jeg skabt unikke kunstværker med kendetegnet af figurer og ansigter tegnet i én streg.

En af mine fornemmeste opgaver som kunstner, er at fortælle din historie i et værk. For mig, er alle historier unikke, og derfor skal formidlingen være ligeså. Jeg er så priviligeret, at over 1.500 originale værker i dag bor hos folk verdenen over, og det varmer mit hjerte.

På denne side kan du se et lille udpluk af de originale værker jeg har lavet til folk, samt en prisoversigt på lignende værker. Hvis du trykker på 'send forespørgsel' bliver du diregeret videre til en kontaktformular, hvor du kan sende en forespørgsel på et personligt værk. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og hvordan jeg kan fortælle din historie i et unikt kunstværk.

Farverigt familieportræt

Kvadratiske familieportrætter som måler 110x110 cm. Ved at male stregen i forskellige farver kan kunden få inkorporeret et smukt farvespil uden at det bliver for dominerende i indretningen. Familie portrætteret som mor, far og deres tre børn - farver udvalgt i samarbejde med kunden. Malet på 350 grams semistrukturet tegnepapir, opklæbet og indrammet i en tynd sort aluminiumsliste.

Pris for lign: 6.490,- inkl specialindramning

Den perfekte størrelse

Stort lærredsværk på 150x200 som er bestemt ud fra væggens mål, så den passede perfekt til kundens hjem. Farverne er valgt, afstemt og blandet efter familiens hjem og ønsker.

Pris for lign: 13.990,- på hørlærred

Familieportræt

Værk til Tobias som ønskede sin mor, far, bror og ham fortolket i et originalt kunstværk. Med et specielt ønske om at det både kan hænge vandret/lodret.

Pris for lign. 11.990,-

Send forespørgsel

Personligt værk

Originalt kunstværk på hørlærred på 120 x 180 cm. Abstrakt portræt af kærestepar med populær farvepalette som passer til de fleste hjem.

Pris for lign. 11.990,-

Send forespørgsel

Spirrende liv

Portræt på 150 x 200 cm hørlærred til en sød familie på - med en lille ny på vej som er repræsenteret i værket som et spirrende element.

Pris for lign. 13.990,-

Send forespørgsel

Simpelt værk

Familieportræt af familie på 4. Lavet på håndlavet papir som måler 50 x 70 og efterfølgende indrammet i massiv egetræsramme med luft mellem papir og ramme

Pris for lign. 3.690,-

Send forespørgsel

Gave til dimmitend

Personligt værk til færdiguddannet medicinstuderende. Med stetoskop om halsen og malet med min teknik af forskelligfarvede streger. 50 x 70 i standardramme

Pris for lign. 2.900,-

Send forespørgsel

Portræt af par

Originalt kunstværk af et par malet i abstrakt form. Symboliserer omsorg og varme. Dekoreret med bladguld og indrammet i mørk eg. 80 x 110 cm

Pris for lign. 4.990,-

Send forespørgsel

Et stort kram

Originalt familieportræt malet på håndlavet papir med en beige baggrund. Streger i hvid og kobalt blå + dekoreret med bladguld og indrammet i massiv eg.

Pris for lign. 4.990,-

Send forespørgsel

Personlig gave

Til dimittend i medicin malet med hendes yndlingsfarver på et 100 x 150 hørlærred. Abstrakt og i bevægelse for at symbolisere hendes liv med dans og gymnastik.

Pris for lign. 6.990,-

Send forespørgsel

Tre på række

Kunden ønskede tre værker som kunne hænge side om side i hendes klinik. Enkel i udtrykket fydt med kærlighed og varme. 70 x 100 i messingramme

Pris for lign. 4.490,- stk.

Send forespørgsel

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.